IKLAN

Ahad, 4 September 2011

Rahsia Bantal1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa   Seni. Mereka   Mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap   Lukisan, muzik Dan sastera.   Perasaan mereka halus Dan jiwa mereka romantik.   Kadangkala Ada yang   Boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui   Mimpi. Mereka   Juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam   Kehidupan seharian   Mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka   Jarang membuat   Keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan   Pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh   Menerima keadaan   Seadanya. Mereka juga membuat keputusan   Berdasarkan fikiran Dan   Bukan nafsu semata-Mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang   Bergaul dgn Org ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini   Menyebabkan mereka   Cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar   Menempuh jalan pintas   Untuk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat Tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan Membawa kepada Sifat ego.

6) Tidak punya bantal
Kasihan betul... Pergi kedai belilah satu, bukanya Mahal pun..!!

Sumber: thealonghidayah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Tambah Visitors

Free advertising

Entri Mereka Juga Menarik

Geng Baik