IKLAN

Ahad, 15 April 2012

Ilmu Mengesan Pelaris Atau Sihir Racun




Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum? Sehat?.. Satu dialog biasa yang mungkin orang dah boring dengar setiap kali ada je post baru. Hari ni pakcik nak sentuh sikit pasal pelaris dengan sihir racun dalam makanan ni. Pelaris ni, bagi yang tak tau, digunakan untuk memajukan perniagaan, walaupun barang dia cokia@ teruk, orang masih beli, pelaris la katakan.
Senang cerita kita buat contoh begini, korang nak beli telefon bimbit, tiba2 aje amoi cun fuh meletup yang terangkan pasal telefon bimbit tu. Goyang korang. Akhirnya, korang beli jugak walaupun korang tak faham apa fungsi  dia.


Jadi dekat sini pak cik nak berkongsi ilmu nak kesan guna ilmu pelaris, sebelum kena... baik kita hindarkan :-
  1. Fatihah 1kali
  2. Ayat Kursi 1 kali
  3. Surah Quraisy 1 Kali
  4. Surah Ikhlas 3 kali
  5. Ayat Penggerak 3 kali
Baca sebelum keluar rumah, dan keluar dengan langkah kanan dengan menyebut Bismillahi Tawakkaltu Ala ALLAH La Hau La Wa La Quata Illa Billahil A liyyil Azim
Masa hendak melangkah masuk dalam majlis tu, langkah dengan kaki kanan dan baca :-
  1. Surah Quraisy 1 kali
  2. Innallaha Qawiyyun Aziz 3 kali
  3. Ayat Penggerak 3 kali
Jadi, tanda-tandanya korang akan rasa bila korang sampai dekat area tu, seperti loya nak muntah macam orang mengandung, tak pun dengar bunyi pinggan pecah. Kalau ada tanda ni.. baik korang cabut… nanti korang terkena pelaris kang, tak pasal2 korang beli handset yang korang sendiri tak reti nak guna.


Lupa pulak, ni ayat Penggerak tu :-


Kredit: berkatrezeki.com


1 ulasan:

  1. terima kasih kerana berkongsi. .

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Tambah Visitors

Free advertising

Entri Mereka Juga Menarik

Geng Baik