IKLAN

Ahad, 17 April 2011

Kesan dan Akibat Bila Anda Memakai Susuk
Apakah yang dikatakan dengan SUSUK?

Seorang pemakai susuk (Jarum Emas) yang menerima rawatan dari Al-Fadhil Ustaz Sharhan Shafie dengan izin Allah S.W.T  telah Berjaya dikeluarkan.Definasi Susuk

SUSUK ialah memasukkan sesuatu benda ke dalam tubuh dengan cara tertentu untuk tujuan tertentu. Biasanya susuk dipasang untuk tujuan kecantikan, kekuatan, awet muda dan penunduk. Pemakaian susuk biasanya melibatkan campur tangan jin yang dipuja  bagi menjaga kawasan anggota yang dipakai susuk, Susuk dipakai pada muka bagi tujuan tarikan kecantikan pada pinggang, betis, alat-alat sulit bagi tujuan kecantikan.

Ianya dipasang oleh bomoh-bomoh tertentu menggunakan alat-alat yang tertentu.  Biasanya sebelum memasukkan susuk, bomoh-bomoh akan melakukan pemujaan-pemujaan terhadap jin. Susuk yang dimasukkan ke dalam tubuh itu biasanya terdiri daripada logam seperti perak, berlian, besi, suasa, tembaga dan sebagainya.


Orang yang memakai susuk akan memiliki wajah yang cantik yang luar biasa, kekuatan yang luar biasa dan umur yang sentiasa muda.

Pemakaian susuk amat seksa dan menyakitkan pemakai ketika ianya dipakai dan selepas dipakaikan berminggu-minggu lamanya si pemakai bekurung di dalam rumah akibat kesan daripada pemakaian itu seperti mengalami bengkak-bengkak, gatal-gatal dan sebagainya.

Setiap susuk yang di pasang biasanya dikenakan bayaran tertentu dan harga bayarannya boleh mencecah ke puluhan ribu ringgit.

Semakin lama umur susuk di dalam badan seseorang semakin kuat pemakainya, semakin tua si pemakainya maka semakin cantik wajahnya dan semakin kuat kudratnya.
Keanggunan wajah orang yang memakai susuk ini sungguh menakjubkan serta kejelitaannya boleh memukau sesiapa sahaja yang melihat wajahnya.

Amalan memakai susuk ini diamalkan oleh orang-orang jahiliah dan sejarah susuk ini bermula dari zaman Firaun di mana seorang tua yang berumur ratusan tahun kelihatan muda seperti umur belasan tahun kerana susuk yang dipakainya.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alamat tempat Rawatan/Wakil Kumpulan At-Thobibi :
Cawangan Kuala Lumpur (Pejabat Urusan/Produk)
SINAR ZAMDURRANI No. 27-2-1, Jalan 20B/146, Desa Tasik Sg. Besi
(berdekatan Bdr Tasek Selatan)
57000 Kuala Lumpur
Tel : En. Helmy 017-6819798/En. Hasnor 017-6499818/ Al-Fadhil Ustaz Ghani 019-5483099
Hari Jumaat Bersama Al-Fadhil Ustaz Sharhan Shafie & Al-Fadhil Ustaz Ghani
dan Hari Sabtu.

Waktu/Tempat Di Klinik Rawatan SINAR ZAMDURRANI, Subang Jaya No. 69B, Jalan USJ 21/11, UEP Subang Jaya>9.30pagi-5.30ptg hubungi 0176499818/017-3223365


Sekitar Kuala Lumpur
Bersama Ustaz Ashaari Mohd Salleh Al-Hafiz (Mengikut Temujanji) 019-6952099


Alor Setar Kedah
No. 57, Taman Kita, Jalan Sultanah Bahiyah, Mergong 05350 Alor Setar
Tel : Al-Fadhil Us. Ghani 019-5483099
Hari Selasa Bersama Ustaz Sharhan Shafie/Ustaz Ghani
Waktu : 9.00mlm-11.00mlm


Slim River
Untuk Pertanyaan/temujanji rawatan Sila Hubungi :-
Al-Fadhil Ustaz Kamarul Hawadis 012-6661569/012-9319967


Kuantan/Jerantut (Pahang) Cikgu Anuar 017-9779070 


Beufort/Kota Kinabalu
Untuk Pertanyaan/temujanji rawatan Sila Hubungi :-
Ustaz Roslimi 013-8881566 (Beufort)/Ustaz Zul 014-3711576 (Kota Kinabalu) 


Sandakan/Kinabatangan, Sabah> Ustaz Kadir 013-89205134 ulasan:

 1. Informasi menarik. Saat ini, banyak kaum pria dan wanita melakukan pasang susuk langsung maupun pasang susuk jarak jauh agar tampak lebih cantik/ tampan, menarik, mempesona, dan berkharisma. Serta lebih mudah dikasihi dan disayangi banyak orang. Jika Anda ingin pasang susuk yang aman dan tanpa pantangan, silakan Anda KLIK DISINI>> Pasang Susuk.

  BalasPadam
  Balasan
  1. jika anda mencari susuk emas tanpa pantangan atau susuk tanpa efeksamping maka anda harus tahu ini! KLIK susuk emas halal,
   menjadi cantik atau tampan merupakan hal yang lumrah di idamkan, cantik tidak hanya dari luar melainkan juga dari dalam inilah salah satu cara bagi anda yang ingin memancarkan aura pesona dalam diri anda dengan cara membuka aura anda melalui kapsul susuk emas yang aman dan halal yang telah melalui olah metafisik dari sanga pakar.

   Pengasihan Tingkat Tinggi Pria Pengasihan Arjuna

   Pengasihan ampuh Tingkat Tinggi Wanita Mustika Padma Srikandi

   Padam

 2. Assallmuallaikum wr wb. Pak, Saya dulu pernah memasang susuk emas kurang lebih 11thn sama kiyai katanya itu ilmu putih buat tolak bala pengasihan jg kewibawaan,
  dan setelah saya belajar islam lebih dalam, saya menyesal telah memasang susuk dan sudah berusaha untuk menghilangkanya dengan memakan pantanganya,saya juga sudah ke tempat yg memasang untuk membuangnya,
  tp cuma 5 yg bisa di ambil, saya sdh coba rukiah sendiri dan shalat taubat nasuha, tp belum hilang benda susuknya,
  dan saya coba konsultasi ke dokter bedah, tp kata ilmu kedokteran kl benda itu tidak membahayakan di tubuh,tdk berkarat dan iritasi sebaiknya gak usah di buang,
  karna kl di buang menyebabkan masalah baru,
  karna bekas operasi akan ada bekas jahitan dan keloid yg merusak wajah..

  jd saya harus bagai mana , tolong saranya kalian sekalian.trims

  BalasPadam
 3. Terimakasih atas informasinya karena saya lagi cari informasin tentang cara menghilangkan jerawat secara alami
  .

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Tambah Visitors

Free advertising

Entri Mereka Juga Menarik

Geng Baik