IKLAN

Isnin, 28 Julai 2014

Ucapan Selamat Aidil Fitri Liverpool di ‘Retweet’ 10 Ribu Tweeps


ucapan-selamat-idul-fitri-liverpool-_140728141929-151
Kelab  yang berasal dari Britain, Liverpool menyampaikan ucapan selamat Aidil Fitri 1435 Hijriah kepada pendukungnya di seluruh dunia. Ucapan ini disampaikan The Reds melalui akaun Twitter rasminya, @LFC pada Isnin (28/7) dini hari WIB.
Aidil Fitri 1435H disambut di Indonesia, Malaysia dan nusantara jatuh pada hari Isnin (28/7/14). Namun ada beberapa negara yang akan merayakan hari kemenangan pada Selasa 29 Julai. Britain sendiri menetapkan 1 Syawal di negaranya pada Selasa (29/7/14).
“Kami berharap semua Muslim menikmati Aidil Fitri,” kicau @LFC.  Ucapan selamat Aidil Fitri dari Liverpool itu langsung mendapat tanggapan dari para fans mereka. Hingga 14.30 WIB, ucapan selamat lebaran dari Liverpool ini sudah di retweet sekitar 10 ribu lebih pengguna twitter.
Beberapa fans juga sangat berharap the Reds dapat memberikan hadiah Aidil Fitri kepada mereka berupa pembelian pemain bintang lainnya.*[CR02/A.Syalaby Ichsan/ROL]
Editor: Aik
Disunting dari undergroundtauhid.com
P/S: Dikesempatan ini aku juga ingin mengucapkan, Selamat Menyambut Aidul Fitri, Maaf Zahir dan Batin, kepada yang sudi bertandang kemari membaca, manalah tahu aku ada terkata, tertulis, tertuduh dan hati kalian terguris luka dengan apa yang aku karang dan petik, sesungguhnya aku manusia biasa tak lepas dari berbuat silap dan dosa, sama ada disengaja ataupun tiada..Raya ni kena jaga juga..Jaga mulut, jaga makan, jaga perut, Jaga poket..elakkan pembaziran usah jadi kawan Syaitan selepas kita memusuhinya sebulan yang lalu...Wallahu A'lam dan Wassalam. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Tambah Visitors

Free advertising

Entri Mereka Juga Menarik

Geng Baik