IKLAN

Sabtu, 1 Februari 2014

Model Yang Pernah Beraksi Untuk Majalah Play xxx Ingin Peluk Islam


 ‘Saya hanya tunggu hidayah’


 ‘Saya hanya tunggu hidayah’

Kuala Lumpur: “Saya tak tolak kemungkinan peluk Islam. Semuanya bergantung pada Tuhan. Sama ada cepat atau lambat, Dia yang tentukan. Saya tunggu hidayah,” kata Felixia Yeap.

Model jelita berusia 28 tahun itu yang pernah beraksi untuk majalah Playboy, baru-baru ini mengejutkan masyarakat negara ini apabila berubah imej daripada berpakaian seksi kepada bertudung biarpun masih belum memeluk Islam. “Sejak memakai tudung, saya mempelajari serba sedikit mengenai Islam terutama mengenai Nabi Muhammad SAW dan Kaabah. Terus-terang, saya amat teringin menjejakkan kaki ke Makkah,” katanya.

Malah, kata Felixia, dia menyambut Tahun Baru Cina hari ini dengan pakaian berimej Islam termasuk memakai tudung kerana berasa lebih selesa dan tenang.

FotoFELIXIA kelihatan lebih manis apabila bertudung.

Menurutnya, Tahun Baru Cina kali ini disambutnya secara sederhana, namun meriah dengan kehadiran ahli keluarga dan saudara-mara terdekat.

Harian Metro 31/1/2014

Sumber:http://www.hmetro.com.my/articles/2014013102125220140131021252//Article?BeritaUtama

Cerita dari: Mohd Azam Shah Yaacob, Mohd Hafizee Mohd Arope dan Mohd Hanafis Abdul Haris

P/s: Hidayah itu sudah pun sampai..cuma kita perlu bersyahadah segera, hari esok siapa boleh jamin kita masih bernafas..Wallahu A'lam.Wassalam.

Gong Xi Fa Chai...

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Tambah Visitors

Free advertising

Entri Mereka Juga Menarik

Geng Baik